Loop-neus-lopers geven ‘nasaal’ gehoor aan de RIVM-regels!

De Loop-neus-loop “covid editie” is met recht enorm succesvol en geheel volgens de RIVM-richtlijnen verlopen. Naar schatting liepen er tussen de vier- en vijfhonderd lopers gratis mee met deze doe-het-zelf editie. Opvallend was dat er veel gezinnen overdag de “stoute” wandelschoenen hadden aangetrokkenen en saamhorig op de route marcheerden! liefst 216 antwoorden kwamen er binnen op de website www.loopneusloop.nl
Onze notaris heeft uit alle goede inzendingen 3 prijswinnaars weten te vissen voor een mooie prijs, beschikbaar gesteld door cafe de Karre te Tuk.
Het enige en juiste antwoord was: KARRESLEE

Gefeliciteerd!

Fam. Brand
Dirk en Jolanda
Lisette Toeter / Mechteld Jansen 

Deze 3 winnaars zijn inmiddels per e-mail benaderd om hun welverdiende prijs af te halen bij cafetaria Het Vullende Buikje te Tuk.

De route op de site is nog steeds beschikbaar voor alle mensen en dieren met goede voornemens die hem alsnog zouden willen lopen. De prijsvraag met het goede woord dat wij zochten is helaas niet meer actief.

Het Loop-neus-loop-team bedankt bij deze een ieder voor het meedoen en de positieve reacties op Facebook en de website! Graag zien wij u allemaal gezond terug op de volgende editie, uiteraard zonder loopneus!