Loop-Neus-Loop 2020 (Covid-editie)

De “solitaire” wandeltocht van ongeveer 10km voor dappere mensen die kunnen lezen en lopen. Speciaal voor u uitgezet om u toch een beetje in beweging te krijgen in en door het prachtige Steenwijkerland. 

Hoe gaat deze “Covid”-editie eigenlijk in zijn werk? Pluk de gratis route uit onderstaande link, lees de route door en start op een door u zelf uitgekozen dag en tijdstip.

Starten kunt u op elke willekeurige plek van de route. Als bijvoorbeeld de Goudvinkstraat bij u voor de deur langs loopt zou dat een mooie startplaats kunnen zijn (dit met de intentie om een zo groot mogelijke verdeling te krijgen).

De mensen die vóór 31 december 2020 lopen, kunnen meedoen met een fantastisch spelelement. De winnaars worden beloond met geweldige prijzen, beschikbaar gesteld door Café De Karre en Cafetaria Het Vullende Buikje.

Er zal helaas geen pauzeplek op de route zijn en eveneens is (zoals u wel bekend) de horeca gesloten. Loop voor uzelf, vorm geen groepen en geef gehoor aan de R.I.V.M. richtlijnen (anderhalve meter-maatregel). De organisatie van deze tocht is niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor uw gedrag! 

Namens het team van de Loop-Neus-Loop en Café De Karre wensen we u een mooie tocht en bovenal een gezond 2021!